© Copyright 2014 - Art In Makeup.
Sitemap

Personal Make-up Workshop

cursuri make up

Dupa acest workshop vei sti ce tip de ten ai si cum sa-l ingijesti in mod corect, cum sa-ti corectezi acele trasaturi ale fetei de care nu esti tocmai multumita, cum sa-ti alegi culorile care se potrivesc nuantei pielii tale. Vei invata tehnici de aplicare a machiajelor pe care le alegi, vei primi consiliere in alegerea produselor de make-up si in alcatuirea trusei de machiaj si vei avea parte si de surprize placute si folositoare din partea mea pentru ca ideea acestui proiect este sa inveti ca machiajul poate fi o relaxare si o bucurie.

Continutul cursului:

 • Tipul de ten, ingrijirea tenului si alegerea produselor potrivite
 • Forma fetei si corectarea anumitor trasaturi prin iluminare si umbrire.
 • Culorile potrivite in machiaj si alegerea lor in functie de culoarea pielii, vestimentatie si accesorii.
 • Consiliere in alegerea produselor de machiaj
 • Alcatuirea trusei de machiaj
 • Machiajul de zi – aplicatii
 • Machiajul de seara – aplicatii

La alegerea participantelor se poate organiza si workshop de doua zile .

Participantele vor exersa efectiv machiajele pentru care au optat folosind produsele de make-up si consumabilele puse la dispozitie de Art In Makeup.

Investitia va fi de 400 lei si va mai include: 
   – suportul de curs pentru fiecare participanta
   – un voucher cu discount de 10% pentru orice workshop sau serviciu accesat pe viitor
   – tea/cofee break.

Promotiile nu se cumuleaza.

FORMULAR INSCRIERE

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Anca Ioana Marin
  Consultant de Imagine, Trainer, Make-up Artist
  +4 0732 849 492
 • Testimoniale

  “Acest curs m-a ajutat sa identific trasaturile pe care e bine sa mi le pun in valoare si, mai ales, cum sa o fac. Cele invatate astazi sunt sfaturi practice dar de valoare pe care orice femeie ar trebui sa le cunoasca si sa le aplice pentru a-si pune imaginea in valoare. Multumesc Anca!”
  Dana B.
  "Pe langa o gazda primitoare, am gasit un make-up artist profesionist cu calitati pedagogice. Desi sceptica la inceput, pe masura ce m-a invatat trucuri am realizat cat de bine imi sta si cat de mult ma ajuta. Am retinut pasii descrisi detaliat, produsele folosite si m-am admirat la final. Multumesc pentru retusurile binevenite. Voi reveni dupa o perioada pentru sfaturi punctuale."
  Petronela P.
  "Un curs foarte placut, interactiv in care mi s-a raspuns cu amabilitate la toate intrebarile si am aflat ce mi se potriveste si ce nu in materie de culori, combinatii vestimentare si rujuri. Am vazut cum se face un machiaj si mi-a aratat cum sa-mi reuseasca si mie acest machiaj. Am plecat placut surprinsa de tot ce am aflat si am facut la acest curs"
  Madalina
  "Mereu am fost sceptica despre ce anume te poate învață la un curs despre make -up. Ma bucur nespus ca am participat caci nu numai ca m-a ajutat ci mi -a schimbat perspectiva si am aflat câte lucruri fac greșit si cât de putine știu, dar la multe din intrebari am primit raspuns. Multumesc mult, Anca!"
  Diana D.