© Copyright 2014 - Art In Makeup.
Sitemap

Fashion Make-up


Fashion make-up intra in aceeasi mare categorie a machiajului profesionist si este folosit indeosebi in prezentarile de moda sau in pictoriale.

Este spectaculos prin armonia cromatica folosita, care de cele mai multe ori este de contrast si prin tehnicile de realizare care pot merge de la aerografiere la face painting, de la stilul pictural la folosirea de diferite materiale (cristale, pene..) care sa conduca in final la realizarea ideii generale a proiectului.

In acelasi timp e unul din cele mai spectaculoase tipuri de makeup, este conceput si ales de designer in colaborare cu makeup artistul astfel incat sa evidentieze colectia ce urmeaza a fi prezentata sau fotografiata.

Pentru prezentarile de moda culorile folosite sunt puternice (fucsia, turqoise, negru, magenta) iar trasaturile fetei sunt puse in valoare in cel mai spectaculos mod pentru a scoate in evidenta ideea centrala a colectiei in timp ce pentru pictoriale make-up artistul poate alege un machiaj apropiat de natural, cu accente spectaculoase care sa permita hainelor prezentate sa se afle in prim plan.

Anca Ioana Marin, fondatorul Art In Makeup si-a dezvoltat abiliatile lucrand alaturi de cei mai exigenti fotografi si designeri ca makeup artist in Bucuresti si a inteles ca frumusetea este ceva ce tine mai degraba de stil decat de moda, ceva ce tine de o viziune de ansamblu asupra propriei persoane.

  • Anca Ioana Marin
    Consultant de Imagine, Trainer, Make-up Artist
    +4 0732 849 492
  • Articole de pe Blog

  • AIM pe Pinterest