© Copyright 2014 - Art In Makeup.
Sitemap

Machiaj de Zi

machiaj de zi


Frumusetea este ceva atemporal, nu reprezinta obligatoriu actualitatea, totusi, azi mai mult ca oricand, femeile trebuie sa-si regaseasca o viziune de ansamblu aspupra propriei persoane, sa-si gaseasca propriul stil pentru ca o femeie poate fi, in acelasi timp, puternica, dar si cu adevarat frumoasa.

Machiajul este un mijloc de a te exprima, de a te infatisa oamenilor in felul in care vrei ca ei sa te vada. Machiajul natural poate fi machiajul de zi sau poate fi machiajul care se potriveste cel mai bine personalitatii tale si care poate fi preferat chiar si pentru o ocazie speciala.

Culorile folosite la acest tip de make-up vor fi apropiate de nuantele pielii iar contururile vor fi estompate foarte bine. Transparenta si prospetimea sunt definitorii in machiajul de zi. Produsele profesionale folosite si experienta make-up artistului Anca Ioana Marin asigura un machiaj de zi care te va transforma intr-o femeie stralucitoare.

Cand trecem de la 20, la 40 – 60 ani ne adaptatam frumusetii varstei iar modul in care abordam machiajul este o optiune care spune multe despre personalitatea noastra de aceea este important ca, din cand in cand, sa-ti pui intrebari despre lookul tau, sa uiti obiceiurile si sa incerci ceva nou, este important sa-ti descoperi acea frumusete care te defineste, care sa ti se potriveasca intr-adevar.

  • Anca Ioana Marin
    Consultant de Imagine, Trainer, Make-up Artist
    +4 0732 849 492
  • Articole de pe Blog

  • AIM pe Pinterest