© Copyright 2014 - Art In Makeup.
Sitemap

Machiaj Mireasa / Nunta

machiaj mireasa
machiaj nunta


Machiajul care, cu adevarat, trebuie sa fie impecabil; trebuie sa reziste pana la 24 ore, sa fie potrivit cu tema nuntii, cu personalitatea miresei , cu culoarea rochiei.

La Art In Makeup – Studio intelegem perfect importanta zilei nuntii in viata oricarei femei si facem tot posibilul ca ea sa se simta relaxata si pretuita iar machiajul sa fie perfect ales si sa ii puna in valoare frumusetea interioara. Desi face parte din machiajul de infrumusetare, machiajul de mireasa este mai complex si de aceea el se bucura de o rubrica speciala.

Produsele pentru acest machiaj special destinat unei zile speciale si unice sunt intotdeauna waterproof si de cea mai buna calitate pentru a nu incarca inutil tenul, de asemenea culorile vor fi alese astfel incat machiajul sa fie impecabil in orice lumina ar fi privit. Machiajul corector va fi minimal si se va pune accent pe evidentierea armoniei trasaturilor.

La machiajul de mireasa, mai mult decat la orice alt machiaj se recomanda machiajul de proba in timpul caruia viitoarea mireasa isi alege din 2, 3 sau chiar 4 machiaje ceea ce ea considera a fi machiajul perfect pentru ziua nuntii. Recomandarea mea pentru machiajul de mireasa este machiajul realizat prin aerografiere ( airbrush) pentru rezistenta indelungata si aspectul satinat si impecabil al acestui tip de machiaj.

Programeaza-te pentru Machiaj de Nunta

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Anca Ioana Marin
    Consultant de Imagine, Trainer, Make-up Artist
    +4 0732 849 492
  • Articole de pe Blog

  • AIM pe Pinterest